Hodnocení obchodu

5,0 14 hodnocení
5
14x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Andrea | 30.3.2022
Velká spokojenost! Moc děkuji za zaslání krásných šatů, červené, plisovaná sukně, sedí, odpovídá velikosti, platba kartou, rychlá komunikace i brzké obdržení balíčku není co vytknout. A to jsem se bála objednávat přes internet :-)
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 30.3.2022
Milá Andrejko, moc děkujeme za Vaše milé hodnocení a jsme moc rádi, že jste u nás překonala svůj počáteční strach a my Vám šaty udělaly radost ♥ Ať se Vám krásně nosí a budeme se těšit zase někdy příště. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
E Avatar autora Eva | 4.2.2022
Objednala jsem si vínové vázací šaty.Šaty odpovídají obrázku i popisu.Jsou prostě krásné ☺️.Super komunikace s p.Andreou.Není se čeho bát při platbě předem. Tento obchod 100% doporučuji.
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 30.3.2022
Milá Evo, moc děkujeme za Vaši krásnou zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Ať Vám šaty dělají jen samou radost a krásně se nosí ♥ Budeme se těšit třeba zase někdy příště. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
J Avatar autora Jana | 26.1.2022
Kupovala jsem šaty Eva Lola - meruňkové. Šaty přišly během pár dnů, dobře zabalené a v pořádku. Šaty byly krásné přesně jako na fotkách na e-shopu, možná ještě krásnější a perfektně sedly. Moc děkuji určitě to nebyly poslední šaty, které jsem u vás kupovala. E-shop 100% doporučuji :)
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 30.3.2022
Milá Jano, moc děkujeme za krásné hodnocení i Váš nákup a těší nám, že Vám šaty od nás dělají radost. Ať se Vám krásně nosí a těšíme se na další společné nákupy. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
KZ Avatar autora Kateřina Zimmlová | 5.11.2021
Náhodou jsem narazila na stránky Bestmody a zaujaly mě džíny, přišly obratem, krásně zabalené i s poděkováním, které teď tímto vracím :-), protože džíny jsou přesně takové jak na obrázku,skvěle sedí a moc příjemné na těle. Jsem velmi spokojená a ráda zase nakoupím.
AM Avatar autora Aneta Mrkosová | 12.10.2021
Paní Andrea je hrozně milá a vstřícná. Domluva s ní byla na jedničku. Mají velký výběr, kde si vybere každá to svoje. Přijatelné ceny. Nádherné šaty. Doporučuji.
PV Avatar autora Petra Včelišová | 13.8.2021
Velká spokojenost s obchodem. Paní Andrea velice milá, rychlá a příjemná komunikace, velmi mi pomohla s výběrem velikosti. Dodací lhůta velmi krátká. Určitě zde nenakupuji naposledy :) . Šaty jsou opravdu krásné :) .
S Avatar autora Soňa | 26.6.2021
Obchodu nemohu absolutně nic vytknout. Komunikace s obchodem a informace o stavu a odeslání objednávky byly bezchybné. Balíček dorazil opravdu rychle. Objednané šaty sedí naprosto perfektně dle uvedených údajů, vypadají snad ještě lépe než na fotkách a videu. Jsem z nich naprosto nadšená. Pokud někdo hledá ideální šaty, tento obchod vřele doporučuji.
O Avatar autora Olga | 27.4.2021
Poprvé jsem si objednala šaty pro sebe i dceru přes internet měla jsem trošku obavy,ale paní Andrejka je super se vším mi pomohla, poradila a šaty nedávno došly a jsme moc nadsene sedí perfektně a vypadají přesně jako na obrázku.Takže za nas velká pochvala a všem vřele doporucujeme❤určitě to není náš poslední nákup.
KJ Avatar autora Koukolíčková Jana | 1.4.2021
Objednávala jsem šaty pro družičky. Šaty dorazili velmi rychle a jsou opravdu nádherné. Míry, které jsou napsané jsou přesné a opravdu skvěle padnou na tělo. Jednání s paní Andreou bylo vynikající a velmi milé. Doporučuji všem A ještě jednou moc děkuji
KV Avatar autora Kateřina Váňová | 25.2.2021
Krásné šaty ve kterých se cítím po jednom vyzkoušení jako princezna, rychle doručení a ještě lepší jednání, určitě jsem nenakupovala naposledy na téhle stránce :) Všem doporučuji.
Avatar autora Petra Černochová | 16.2.2021
Krásné šaty v nabídce a moc milá a rychlá komunikace
AB Avatar autora Andrea Bestmoda (Administrátor) 17.2.2021
Paní Černochová, děkujeme za pochvalu a bylo nám potěšením. Přejeme Vám krásnou svatbu a třeba zase někdy v budoucnu "na viděnou" :-) S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
M Avatar autora Michaela | 15.2.2021
Moc děkuji za krásné šaty,rychle vyřízení a ještě lepší jednání ❤ budu jen doporučovat. Paní Ája (snad se neurazí oslovením) mi velmi pomohla s výběrem šatů pro mé dámské boky :-) moc děkuji,jste super
AB Avatar autora Andrea Bestmoda (Administrátor) 17.2.2021
Milá Michaelo, jsem moc ráda, že jsem Vám mohla pomoci s výběrem správného typu šatů a strefily jsme se i takto na dálku. Oslovení Ája je super a dlouho mi tak nikdo neřekl :-) Těším se na další případné nákupy a přeji Vám mnoho zdraví Andrea - Bestmoda.cz
R Avatar autora Romana | 18.1.2021
Hodnoceni je zaslouzene. Pani je velmi mila a ochotna. Diky ni jsem se rozhodla velmi rychle co si koupit a jakou spravnou velikost. Balik dosel ihned a co se tyce obsahu, tak jsem byla prekvapena, protoze jsem cekala vsechno, ale ne tak kvalitni material a zpravovani satu. Urcite tohle neni posledni objednavka v tom eshopu . Dekuji
A Avatar autora Andrea (Administrátor) 18.1.2021
Milá Romano, děkuji Vám za tak milá slova a jsem moc ráda, že jste spokojená ♥ Těším se na další společné nákupy. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
MB Avatar autora Milada Bursíková | 9.1.2021
Moc pěkné a kvalitní zboží. Fotografie i informace na stránkách odpovídají realitě. Odborné rady, příjemný přístup, rychlá komunikace a vyřízení objednávky.
A Avatar autora Andrea (Administrátor) 18.1.2021
Děkujeme za zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Věříme, že si u nás zase někdy uděláte radost :-) S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
14 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení