Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Vanessa | 12.11.2022
Velice doporučuji! Skvělá a rychlá komunikace, velice příjemný přístup, expresní doručení, šaty přenádherné, kvalitní a i moc pěkně zabalené + ceny bezkonkurenční! :) Při vracení šatů nesedící velikosti velice rychlé řešení i vrácení peněz. Tento obchod budu s radostí doporučovat! Mnohokrát děkuji a těším se na další objednávku z Vašeho obchodu :)!
A Avatar autora Anna | 4.11.2022
Vřele doporučuji! Paní Andrea byla moc sympatická a postarala se suprově o mou výměnu šat. Informovala mě o každém kroku. Lepší jednání jsem nezažila!
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 4.11.2022
Hezký den milá Anno, moc děkuji za tak krásnou pochvalu. Jsem moc ráda, že jste u nás spokojená a ať Vám šaty dělají stejnou radost, jako Vy nám :-)
EB Avatar autora Ester Baďurová | 24.10.2022
Velmi rychlé doručení, šaty jsou za krásné ceny, ale zároveň jsou velice kvalitní. Nemůžu si je vynachválit a určitě doporučuji pokud vás nějaká formální akce čeká!
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 4.11.2022
Milá Ester, děkujeme za Váš čas věnovaný vložení hodnocení a těší nás, že jste s šaty od nás spokojená. Už teď se těšíme na další společné nákupy.
J Avatar autora Jana | 4.10.2022
Skvělý přístup ze strany obchodu, krásné zabalení šatů se vzkazem na krabici, jde vidět, že děvčata svou práci dělají s nadšením! Obchod doporučuji!
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 4.11.2022
Milá Jano, i my děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme moc rádi, že Vám vzkaz i šaty udělaly radost. Milujeme to, co děláme a taková pochvala nás těší dvojnásob ♥
L Avatar autora Lenka | 4.7.2022
Tenhle eshop mi doslova zachránil můj holý zadek, když jiný naprosto zklamal a nedodržel termín doručení ani kvalitu zboží a já akutně sháněla šaty na svatbu mých přátel. Podruhé jsem už ale nemohla zvolit lépe. Na mé hysterické emaily bylo mile zodpovězeno a má roztřepaná dušička uklidněna tím, že šaty do dvou dnů zvládnou být doručeny. Došly přenádherné kvalitní šaty odpovídající fotkám na stránkách a já ještě jednou díky! Víc takových.
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 4.11.2022
Milá Lenko, děkujeme, děkujeme, děkujeme. Jste boží a úplně se do Vás dokážeme vcítit. Chápeme, že negativní zkušenost jinde může vrhat špatné světlo i na ostatní a my jsme rády, že jsme Vás vyvedly z omylu a tu zadnici Vám zachránily :-D
A Avatar autora Andrea | 30.3.2022
Velká spokojenost! Moc děkuji za zaslání krásných šatů, červené, plisovaná sukně, sedí, odpovídá velikosti, platba kartou, rychlá komunikace i brzké obdržení balíčku není co vytknout. A to jsem se bála objednávat přes internet :-)
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 30.3.2022
Milá Andrejko, moc děkujeme za Vaše milé hodnocení a jsme moc rádi, že jste u nás překonala svůj počáteční strach a my Vám šaty udělaly radost ♥ Ať se Vám krásně nosí a budeme se těšit zase někdy příště. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
E Avatar autora Eva | 4.2.2022
Objednala jsem si vínové vázací šaty.Šaty odpovídají obrázku i popisu.Jsou prostě krásné ☺️.Super komunikace s p.Andreou.Není se čeho bát při platbě předem. Tento obchod 100% doporučuji.
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 30.3.2022
Milá Evo, moc děkujeme za Vaši krásnou zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Ať Vám šaty dělají jen samou radost a krásně se nosí ♥ Budeme se těšit třeba zase někdy příště. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
J Avatar autora Jana | 26.1.2022
Kupovala jsem šaty Eva Lola - meruňkové. Šaty přišly během pár dnů, dobře zabalené a v pořádku. Šaty byly krásné přesně jako na fotkách na e-shopu, možná ještě krásnější a perfektně sedly. Moc děkuji určitě to nebyly poslední šaty, které jsem u vás kupovala. E-shop 100% doporučuji :)
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 30.3.2022
Milá Jano, moc děkujeme za krásné hodnocení i Váš nákup a těší nám, že Vám šaty od nás dělají radost. Ať se Vám krásně nosí a těšíme se na další společné nákupy. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
KZ Avatar autora Kateřina Zimmlová | 5.11.2021
Náhodou jsem narazila na stránky Bestmody a zaujaly mě džíny, přišly obratem, krásně zabalené i s poděkováním, které teď tímto vracím :-), protože džíny jsou přesně takové jak na obrázku,skvěle sedí a moc příjemné na těle. Jsem velmi spokojená a ráda zase nakoupím.
AM Avatar autora Aneta Mrkosová | 12.10.2021
Paní Andrea je hrozně milá a vstřícná. Domluva s ní byla na jedničku. Mají velký výběr, kde si vybere každá to svoje. Přijatelné ceny. Nádherné šaty. Doporučuji.
PV Avatar autora Petra Včelišová | 13.8.2021
Velká spokojenost s obchodem. Paní Andrea velice milá, rychlá a příjemná komunikace, velmi mi pomohla s výběrem velikosti. Dodací lhůta velmi krátká. Určitě zde nenakupuji naposledy :) . Šaty jsou opravdu krásné :) .
S Avatar autora Soňa | 26.6.2021
Obchodu nemohu absolutně nic vytknout. Komunikace s obchodem a informace o stavu a odeslání objednávky byly bezchybné. Balíček dorazil opravdu rychle. Objednané šaty sedí naprosto perfektně dle uvedených údajů, vypadají snad ještě lépe než na fotkách a videu. Jsem z nich naprosto nadšená. Pokud někdo hledá ideální šaty, tento obchod vřele doporučuji.
O Avatar autora Olga | 27.4.2021
Poprvé jsem si objednala šaty pro sebe i dceru přes internet měla jsem trošku obavy,ale paní Andrejka je super se vším mi pomohla, poradila a šaty nedávno došly a jsme moc nadsene sedí perfektně a vypadají přesně jako na obrázku.Takže za nas velká pochvala a všem vřele doporucujeme❤určitě to není náš poslední nákup.
KJ Avatar autora Koukolíčková Jana | 1.4.2021
Objednávala jsem šaty pro družičky. Šaty dorazili velmi rychle a jsou opravdu nádherné. Míry, které jsou napsané jsou přesné a opravdu skvěle padnou na tělo. Jednání s paní Andreou bylo vynikající a velmi milé. Doporučuji všem A ještě jednou moc děkuji
KV Avatar autora Kateřina Váňová | 25.2.2021
Krásné šaty ve kterých se cítím po jednom vyzkoušení jako princezna, rychle doručení a ještě lepší jednání, určitě jsem nenakupovala naposledy na téhle stránce :) Všem doporučuji.
Avatar autora Petra Černochová | 16.2.2021
Krásné šaty v nabídce a moc milá a rychlá komunikace
AB Avatar autora Andrea Bestmoda (Administrátor) 17.2.2021
Paní Černochová, děkujeme za pochvalu a bylo nám potěšením. Přejeme Vám krásnou svatbu a třeba zase někdy v budoucnu "na viděnou" :-) S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
M Avatar autora Michaela | 15.2.2021
Moc děkuji za krásné šaty,rychle vyřízení a ještě lepší jednání ❤ budu jen doporučovat. Paní Ája (snad se neurazí oslovením) mi velmi pomohla s výběrem šatů pro mé dámské boky :-) moc děkuji,jste super
AB Avatar autora Andrea Bestmoda (Administrátor) 17.2.2021
Milá Michaelo, jsem moc ráda, že jsem Vám mohla pomoci s výběrem správného typu šatů a strefily jsme se i takto na dálku. Oslovení Ája je super a dlouho mi tak nikdo neřekl :-) Těším se na další případné nákupy a přeji Vám mnoho zdraví Andrea - Bestmoda.cz
R Avatar autora Romana | 18.1.2021
Hodnoceni je zaslouzene. Pani je velmi mila a ochotna. Diky ni jsem se rozhodla velmi rychle co si koupit a jakou spravnou velikost. Balik dosel ihned a co se tyce obsahu, tak jsem byla prekvapena, protoze jsem cekala vsechno, ale ne tak kvalitni material a zpravovani satu. Urcite tohle neni posledni objednavka v tom eshopu . Dekuji
A Avatar autora Andrea (Administrátor) 18.1.2021
Milá Romano, děkuji Vám za tak milá slova a jsem moc ráda, že jste spokojená ♥ Těším se na další společné nákupy. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
MB Avatar autora Milada Bursíková | 9.1.2021
Moc pěkné a kvalitní zboží. Fotografie i informace na stránkách odpovídají realitě. Odborné rady, příjemný přístup, rychlá komunikace a vyřízení objednávky.
A Avatar autora Andrea (Administrátor) 18.1.2021
Děkujeme za zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Věříme, že si u nás zase někdy uděláte radost :-) S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
19 položek celkem