Doručení Vaší objednávky zdarma ♥

Hodnocení obchodu

4,9 42 hodnocení
5
41x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
DC Avatar autora Darina Coufalová | 9.5.2024
Saty jsou jak na obrázku. Velikost sedi, krasna barva, kvalitní. Jsem moc spokojená!
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 10.5.2024
Hezký den paní Coufalová, děkujeme za Váš nákup i krásné hodnocení. Budeme se těšit zase někdy příště na společné nákupy. S přátelským pozdravem Andrea
D Avatar autora Denisa | 15.4.2024
Bestmoda mě vždy zachrání když shaním nějaké krásné šaty co nejen dobře sedí, ale mají i výbornou kvalitu. Vždy jsem byla moc spokojena, komunikace i rychlost dodání na jedničku! Určitě obchod doporučuji všema deseti a těším se na další objednávku.
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 15.4.2024
Dobrý den, milá Deniso, velice děkujeme za Vaši milou zprávu a jsme moc rádi, že jste u nás vždy spokojená. Těšíme se na další společné nákupy. S přátelským pozdravem Andrea
K Avatar autora Klára | 11.4.2024
Objednávala jsem poprvé a určitě ne naposledy.Byla jsem strašně spokojená,šaty nádherně sedi a jsou úžasné kvality.Určitě doporučuji a ráda si zase objednám.
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 15.4.2024
Milá Kláro, děkujeme Vám za Vaše hodnocení a jsme moc rádi, že jste s šaty od nás spokojená. Budeme se těšit na další společné nákupy. S přátelským pozdravem Andrea
L Avatar autora Linda | 23.3.2024
Objednali jsme si šaty na ples na předtančení a díky super přístupu jsme měli všechny skvěle padnoucí velikosti a stejný šaty, tak jak jsme plánovali. Můžeme jedině doporučit.
D Avatar autora Dagmar | 5.3.2024
Objednala jsem už podruhé a jsme velice spokojene. Šaty jsou překrásné propracované a velikostně sednou výborně určitě to není naposledy co jsme objednali. Děkujeme
Ž Avatar autora Žaneta | 22.1.2024
M Avatar autora Milada | 8.12.2023
Objednala jsem šaty pro vnučku na věneček v tanečnich. Barva byla vyprodaná, ale již byla objednaná další dodávka. Bohužel přišla sněhová kalamita 1.12.- 3.12. a dodávka šatů se měla opozdit o 2? dny. Paní Andrea mne o zpoždění okamžitě informovala. Byla jsem velmi příjemně prekvapená takovým jednáním. Avizované posunutí termínu dodání bylo dodržené (!!!jednalo se o zdržení o 1-2 dny). Šaty jsou nádherné, velikost odpovídá údajům na webu. Moc děkuji a vřele doporučuji tento e-shop. Milada
A Avatar autora Andrea (Administrátor) 8.12.2023
Milá Milado, děkujeme moc za Vaši krásnou zpětnou vazbu. Těší nás Vaše spokojenost a jsme rádi, že šaty sedí a budou dělat vnučce radost na věnečku. Přejeme Vám krásné dny a pohodové Vánoce. S přátelským pozdravem, Andrea Bestmoda.cz
D Avatar autora Daniela | 11.11.2023
Objednala jsem si šaty na maturitní ples, které jsem si před tím osobně zkoušela, takže jsem věděla, do čeho jdu. Každopádně jsem víc a víc nadšená. Šaty jsou krásné, kvalitní materiál a krásná cena. Už se těším, až je vynosím. Moc moc doporučuji ❤️.
M Avatar autora Magda | 9.11.2023
Šaty, které dnes přišly, jsou překrásné. Jsem překvapená kvalitou látky a krásným zpracováním. Určitě ještě nějaké s dcerou vybereme. Děkuji i za neskutečně rychlé dodání. Tento obchod mohu jen a jen doporučit.
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 9.11.2023
Milá Magdo, děkujeme za Váš čas a vložení tak krásného hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojené a už teď se těšíme na další společné nákupy.
AB Avatar autora Aneta Brychtová | 7.11.2023
Doporučuji, nádherné šaty a velmi rychlé doručení
A Avatar autora Andrea - Bestmoda.cz (Administrátor) 7.11.2023
Hezký den paní Brychtová, děkujeme za Vaši milou zpětnou vazbu a jsme moc rádi, že jste s šaty spokojená. Těšíme se na další společné nákupy a ať se šaty krásně nosí. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
I Avatar autora Ilona | 30.10.2023
S obchůdkem jsem velmi spokojená. Dcera si vybrala šaty na, svůj maturitní ples a jsou naprosto úžasné. Paní Andrea je skvělá, ochotná, poradí. Výborná komunikace i rychlost dodání. Vřele doporučuji.
AB Avatar autora Andrea Bestmoda.cz (Administrátor) 30.10.2023
Hezký den milá Ilono, děkujeme Vám za krásnou zpětnou vazbu a jsme moc rádi, že vše klaplo podle Vašich představ. Ať šaty na plese dělají radost a krásně se nosí. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
M Avatar autora Martina | 6.10.2023
Koupila jsem dceři plesové šaty a jsou nádherné. Velký výběr šatů za rozumnou cenu. Možnost vyzkoušet v provozovně. Oceňuji velmi milý, vstřícný a ochotný personál. Bezproblémové vrácení nebo výměna. Jedniné negativní je to, že si z té nádhery těžce vybíráte jedny šaty :-) Rozhodně zde ještě nakoupíme.
Z Avatar autora Zuzana | 29.9.2023
Úžasná komunikace, skvělá ochota vyměnit i vrátit šaty. Šaty nádherné barva, střih i materiál nemám co vytknout můžu jen doporučit. ❤️
J Avatar autora Jana D. | 27.9.2023
Koupila jsem dceři plesové šaty a jedním slovem nádhera 🫶💜, v reálu jsou snad ještě hezčí než na fotu na eshopu👌 , velmi mile a ochotně mi pomohli s výběrem velikosti a doručení bylo obratem 🙏. Za sebe určitě moc doporučuji tento Eshop a sdílím kontakt dál . Mají tu teda krásné kousky. Jsem nadšena. ♥️
H Avatar autora Hana | 19.9.2023
Jsem velmi zklamaná, při příchodu na dohodnuté zkoušení šatů byla paní velmi arogantní a nepříjemná. Zakázala mi vstup s ročním synem v kočárku se slovy, že do studia děti nesmí a ať ho nechám venku na chodbě. Poté paní nadhodila několik nevhodných narážek a celkové její vystupování bylo nevhodné. Na webu nemá napsáno, že do studia nesmí děti a je zakázaný doprovod ke zkoušení šatů. Šaty jsem nezkoušela a raději odešla než strávit ještě několik minut s touto paní. Hodnotím tedy velmi negativně.
AB Avatar autora Andrea Bestmoda.cz (Administrátor) 20.9.2023
Dobrý den, milá Hano, je mi líto nastalé situace. Jsme e-shop, nikoliv studio a já Vám ráda vyšla vstříc a domluvila si s Vámi osobní návštěvu s vyzkoušením šatů nad rámec našeho e-shopu. Sdělila jste mi, že na zkoušku šatů dorazíte pouze Vy, nesdělila jste, že budete mít sebou malého syna v kočárku. Vstup pro dospělý doprovod není zakázaný a ani jsem nic podobného netvrdila. Měla jste sebou doprovod v podobě maminky / babičky a tímto se celá situace mohla snadno vyřešit. Náš e-shop a sídlo společnosti není veřejné místo a není tedy důvod na e-shopu něco podobného zmiňovat, objednávky doručujeme zdarma k Vám domů v podobě balíčků. Arogantní jsem na Vás nebyla, ani jsem neřekla, že máte dítě nechat na chodbě, naopak :-) Sdělila jsem Vám, že do prostoru s kočárkem nemůžete (ani tam nevjedete, což jste sami viděli) a že Vaše maminka / babička se může projít s malým venku. Dveře ani prostor není na kočárky uzpůsoben a my jsme mohly šaty v klidu vyzkoušet. Bohužel se Vám ani Vašemu doprovodu nelíbilo, že dovnitř s kočárkem nevjedete a v tu chvíli Váš doprovod začal urážet mou osobu, budovu i náš podnik a to dost nevybíravě a nevhodně. Neřekla jsem Vám nic sprostého ani arogantního, naopak jsem se snažila s Vámi situaci vyřešit, ale jsem také jen člověk a jak jsem Vám sdělila, poslouchat urážky opravdu nemusím. Nemohu se usmívat na někoho, kdo se snaží jen urážet, místo hledání kompromisu. Sama jste se mi za urážlivé poznámky omluvila a rozhodla se, že tedy odcházíte. Mrzí mne celá situace, to jsem Vám vzápětí napsala i do emailu, kde jsem vyjádřila lítost a omluvu. Změnou přístupu i z Vaší strany mohla celá situace dopadnout úplně jinak a Vy jste si mohla šaty ve výsledku vyzkoušet, opravdu stačilo, kdybyste nechala doprovod s kočárkem se projít chviličku venku, jak jsem navrhla, než byste zkusila šaty, které jsem Vám držela bokem. Věnuji zde svůj čas každý den od 12-20 hodin ženám, které si chodí zkoušet šaty a maximálně jim pomáhám (zdarma), nemohu se ale zavděčit všem. Je dobré si uvědomit, že zkoušky šatů nejsou naší povinností, protože jsme online obchod, je to náš vstřícný krok pro setkávání se s Vámi, protože Vám chceme proces výběru šatů co nejvíce ulehčit. Kdo u nás byl, ví, že odchází spokojený s dobrou náladou a krásnými šaty. Prostor společenských šatů není vhodné místo pro malé děti a náš prostor a čas rezervujeme Vám, Vašim klientkám, kdy se potřebujeme věnovat Vám a asistovat Vám při oblékání, svlékání a také Vám maximálně radit, vybírat další šaty apod. Při objednání se na privátní zkoušku šatů jste se mohla předem zeptat, jestli můžete přijet s kočárkem, když jste věděla, že jej budete sebou mí (obecně vzato se na schůzky do firem ani pohovory děti sebou nevodí, i přesto, že je všichni máme a milujeme). Kdybych byla arogantní tak jsem Vám neodpovídala na Vaše emaily v sobotu ani v pozdních večerních hodinách a nedávala bych Vám stranou šaty pro vyzkoušení, kterých jsme měli již málo a běžně toto ani nepraktikujeme. Ne na všechny příležitosti a do všech míst se hodí vodit sebou děti v kočárku a je jen otázkou vzájemné domluvy a respektu, najít alternativní řešení, které jste slyšet nechtěly a jen jste mne osobně urážely. Sama jste se mi za Vaši maminku / babičku na místě omluvila. Je mi líto vzájemně ztraceného času, ale i já jsem člověk a očekávám od hostů základní minimum slušného chování.
V Avatar autora Veronika Š. | 31.5.2023
Moc doporučuji tenhle skvělý obchůdek💖 objednala jsem si již 3 šaty. Šaty jsou opravdu krásné☺️ Při špatně zvolené velikosti nebyl žádný problém s výměnou! 🙏 Z pohledu zákazníka oceňuji úžasnou komunikaci s prodejcem. Děkuji Vám a přeji hodně spokojených zákaznic 🍀
VZ Avatar autora Valerie Zelinková | 17.5.2023
Mohu jen a jen doporučit, objednala jsem si novinku šaty (Modré společenské midi šaty Diamond) a velikost L, v pase sedli přesně na mě až na délku ale já jsem prcek mám 156cm takže je délkou musím u švadlenky zkrátit ale jinak super, skvělý přístup a opravdu mohu doporučit. Šaty přišli den po objednání což je ještě lepší 😊 opravdu super!
M Avatar autora Markéta I. | 31.3.2023
Skvělé šaty, báječný přístup k zákazníkovi. Jsem úplně nadšená. Během měsíce jsem si koupila již druhé šaty, které mi přišli dnes. První si teprve zítra poprvé vezmu na sebe a už vyhlížím jaké si koupím třetí ????????????. Jsem moc spokojená a jakmile mi nějaké padnou do oka tak si je nadělím k narozeninám v dubnu. Moc děkuji ❤️
P Avatar autora Petra | 14.3.2023
Perfektní, šaty sedí skvělé,doručení do 2 dnů.Vypadají totožně s fotografií moc děkuji
J Avatar autora Jitka | 8.3.2023
Veliká spokojenost!příjemné jednání, rychlé dodání a šaty nadherné❤Doporučuji❣️
Nahoru
42 položek celkem