Hodnocení obchodu

5,0 10 hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
AM Avatar autora Aneta Mrkosová | 12.10.2021
Paní Andrea je hrozně milá a vstřícná. Domluva s ní byla na jedničku. Mají velký výběr, kde si vybere každá to svoje. Přijatelné ceny. Nádherné šaty. Doporučuji.
PV Avatar autora Petra Včelišová | 13.8.2021
Velká spokojenost s obchodem. Paní Andrea velice milá, rychlá a příjemná komunikace, velmi mi pomohla s výběrem velikosti. Dodací lhůta velmi krátká. Určitě zde nenakupuji naposledy :) . Šaty jsou opravdu krásné :) .
S Avatar autora Soňa | 26.6.2021
Obchodu nemohu absolutně nic vytknout. Komunikace s obchodem a informace o stavu a odeslání objednávky byly bezchybné. Balíček dorazil opravdu rychle. Objednané šaty sedí naprosto perfektně dle uvedených údajů, vypadají snad ještě lépe než na fotkách a videu. Jsem z nich naprosto nadšená. Pokud někdo hledá ideální šaty, tento obchod vřele doporučuji.
O Avatar autora Olga | 27.4.2021
Poprvé jsem si objednala šaty pro sebe i dceru přes internet měla jsem trošku obavy,ale paní Andrejka je super se vším mi pomohla, poradila a šaty nedávno došly a jsme moc nadsene sedí perfektně a vypadají přesně jako na obrázku.Takže za nas velká pochvala a všem vřele doporucujeme❤určitě to není náš poslední nákup.
KJ Avatar autora Koukolíčková Jana | 1.4.2021
Objednávala jsem šaty pro družičky. Šaty dorazili velmi rychle a jsou opravdu nádherné. Míry, které jsou napsané jsou přesné a opravdu skvěle padnou na tělo. Jednání s paní Andreou bylo vynikající a velmi milé. Doporučuji všem A ještě jednou moc děkuji
KV Avatar autora Kateřina Váňová | 25.2.2021
Krásné šaty ve kterých se cítím po jednom vyzkoušení jako princezna, rychle doručení a ještě lepší jednání, určitě jsem nenakupovala naposledy na téhle stránce :) Všem doporučuji.
Avatar autora Petra Černochová | 16.2.2021
Krásné šaty v nabídce a moc milá a rychlá komunikace
AB Avatar autora Andrea Bestmoda (Administrátor) 17.2.2021
Paní Černochová, děkujeme za pochvalu a bylo nám potěšením. Přejeme Vám krásnou svatbu a třeba zase někdy v budoucnu "na viděnou" :-) S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
M Avatar autora Michaela | 15.2.2021
Moc děkuji za krásné šaty,rychle vyřízení a ještě lepší jednání ❤ budu jen doporučovat. Paní Ája (snad se neurazí oslovením) mi velmi pomohla s výběrem šatů pro mé dámské boky :-) moc děkuji,jste super
AB Avatar autora Andrea Bestmoda (Administrátor) 17.2.2021
Milá Michaelo, jsem moc ráda, že jsem Vám mohla pomoci s výběrem správného typu šatů a strefily jsme se i takto na dálku. Oslovení Ája je super a dlouho mi tak nikdo neřekl :-) Těším se na další případné nákupy a přeji Vám mnoho zdraví Andrea - Bestmoda.cz
R Avatar autora Romana | 18.1.2021
Hodnoceni je zaslouzene. Pani je velmi mila a ochotna. Diky ni jsem se rozhodla velmi rychle co si koupit a jakou spravnou velikost. Balik dosel ihned a co se tyce obsahu, tak jsem byla prekvapena, protoze jsem cekala vsechno, ale ne tak kvalitni material a zpravovani satu. Urcite tohle neni posledni objednavka v tom eshopu . Dekuji
A Avatar autora Andrea (Administrátor) 18.1.2021
Milá Romano, děkuji Vám za tak milá slova a jsem moc ráda, že jste spokojená ♥ Těším se na další společné nákupy. S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
MB Avatar autora Milada Bursíková | 9.1.2021
Moc pěkné a kvalitní zboží. Fotografie i informace na stránkách odpovídají realitě. Odborné rady, příjemný přístup, rychlá komunikace a vyřízení objednávky.
A Avatar autora Andrea (Administrátor) 18.1.2021
Děkujeme za zpětnou vazbu a těší nás Vaše spokojenost. Věříme, že si u nás zase někdy uděláte radost :-) S přátelským pozdravem Andrea - Bestmoda.cz
10 položek celkem